keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Merihenkistä kesää ja kesäfiilistä!

Hei taas tännekin! Olin toista viikkoa Ruotsissa, enkä sitten ihan hirveästi käynyt täällä mitään päivittelemässä, kun ei ollut edes kone mukana. Nyt on sukuloitu ja nähty lapsuuden maisemia taas vähäksi aikaa :) Kevät oli Göteborgin korkeudella ihan hurjan paljon pidemmällä kuin täällä, muttta toivoa on, ainakin kun ulos katselee.

Matkassa mukana oli käsityöt, totta kai! Nyt on taasen ilmiselvästi kesäkassiaika meikäläisellä, joten niitä on tullut tuotettua. Tällä kertaa vaihdoin värit ja tyylin merimieshenkiseksi, koska sehän on tunnetusti ollut joka kesän trendi jo useiden vuosikymmenten ajan.

Tämän punaisen kassin virkkauksen aloitin jo Kroatiassa, mutta vasta nyt oli sopiva hetki saattaa se lopulliseen kuosiin. Punoin itse tuon nauhan jo ala-asteella opitulla tyylillä, ja onpahan raikas lisä!


Vuorikankaaksi valikoitui kirpputorilta ostamani kesäinen pöytäliina ja siihen applikoidut mansikat tekevät kassista vielä kesäisemmän.
Enkä malttanut olla ompelematta samantyyppisiä punaruutuisia kangasnappeja (myös kirpparilta) pieneksi yksityiskohdaksi, sen verran hyvin ne mielestäni istuivat kokonaisuuteen.

Tposta

Herkkujen herkku siis!!! Kassi on kooltaan aika suuri, kun kassin pujottaa olkapäälle, pohja on housun vyötärön kohdalla.

Tässä sitten Ruotsin matkan aikaansaannos. Toista kahvaa ja vuorikangasta vielä vaille, mutta huomenna kaikki on jo toisin.


Molemmat kassit on virkattu kaksinkertaisella puuvillalangalla, jotta ovat tukevat ja pysyvät hyvin kuosissaan. Tässä vielä lähikuva kahvan kiinnityksestä, nimittäin on ja pysyy!


Kuvien laatu kännykällä otettuna on suorastaan kelvoton, mutta saavat nyt kelvata. Joku (who, me?) oli ottanut oikeasta kamerasta muistikortin pois, joten sitä etsiessä...


4 kommenttia: