lauantai 21. helmikuuta 2015

Tällaiset tuolit minäkin olisin halunnut!!!

Kyllä joskus vaan pitäisi osata olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ainakin silloin, kun näitä kalusteita käytettiin kansainvälisen muotiketjun ikkunasomisteina ja varsinkin silloin, kun kampanjan loputtua niitä olisi ollut tarjolla niitä haluaville vaikka pilvin pimein! En edes halua ajatella, mihin kaikki ylimääräiset jakkarat lopulta päätyivät...

Rahi in the making.

Mutta ainakin yhdelle tuolille ja yhdelle rahille kävi hyvin, ja niillä tulee olemaan paikka vielä rakentamattoman omakotitalon vielä suunnitteluasteella olevassa vaatehuoneessa. Ja kuten naisilla yleensä, asioita pitää priorisoida, joten vaatehuoneen konkreettinen toteutus lähti luonnollisesti näiden kalusteiden uudelleenverhoilusta.

Tuoli vaiheessa.

Edellinen kännykkä hajosi autohallin lattialle ja kaikki kuvat sen mukana, mutta ero uuden ja vanhan välillä ei ole silmiinpistävän suuri, sillä vanhakin kangas oli valkoinen. Materiaali oli plyyshiä, sellaista mattaista samettia. Kalusteisiin haluttiin saada ripaus lisää eleganssia, joten kankaaksi valikoitui ihanan kiiltävä, raidallinen valkoinen kangas.

Viimeistelytyöt.

Ja vaikka luulisi, että noiden verhoilu olisi ollut jotenkin helppo nakki, niin ei todellakaan! Jo pelkästään vanhojen kankaiden poistaminen oli haaste, sillä niitit istuivat todella lujassa hyvin pehmeässä puuaineksessa. Puhumattakaan uuden kankaan paikalleenlaittamisesta... liukas pinta, raidallisuus ja myös rispaantuminen teetti hiukan ylimääräistä päänvaivaa.


Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Viimeistelytöinä liimasin kalusteisiin valkoista koristenauhaa, jonka vartavasten ostin Karnaluksista Tallinnasta. Siinä sitten ahkeroin kieli keskellä suuta kuumaliimapistoolin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti