lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulun odotusta Veikkolassa ja uuden blogin alku!

Tänään Kirkkonummen Veikkolassa tehtiin historiaa järjestämällä ensimmäiset joulumyyjäiset kauniissa Eerikinkartanon pihapiirissä. Päivä on historiallinen toisestakin syystä. Aloitan nimittäin tällä päivämäärällä oman blogin kirjoittamisen, jossa tulen jakamaan elämäni, elämäntyylini, harrastukseni ja tärkeät tapahtumat kanssasi.

Päivä Eerikinkartanolla oli menestys monellakin saralla. Väkeä riitti tungokseen asti, tilat ja pihapiiri sopivat tämän tyyppisten tapahtumien järjestämiseen loistavasti ja niin esillepanijat kuin vieraatkin olivat hienosti hengessä mukana. Oheisen linkin takaa löydät lisätietoa siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia kartanon varalle on:

http://verkkonummi.fi/kirkkonummi/kylat/2795-eerikinkartanon-joulumarkkinat-ovat-ensimmainen-askel-kohti-uutta-kartanoelamaa.html

Minäkin vein muiden veikkolalaisten tavoin saavutuksiani näytille:


Virkatut pikkuhiirulaiset saavuttivat ilmeillään jonkinlaisen suosion,
varsinkin lasten ja naisten keskuudessa.

 Sydänkoristeet.

 My winter collection 2013.

 Virkattuja ja ommeltuja neulatyynyjä.

Vanhat jyväsäkit uusiokäytössä. Pestynä ja silitettynä, tottakai.Tässä yleissilmäys päivään. Tulen jatkossa tarkemmin kertomaan (näistäkin) töistäni, mistä ideat ja materiaalit ovat lähtöisin ja mahdollisesti tarjoamaan sinullekin inspiraatiota ja hyvää mieltä. Nyt tämä bloggaaja kiittää ja kumartaa, ja ottaa antoisan päivän päätteeksi mukillisen lämmintä glögiä.

2 kommenttia:

 1. Ihania juttuja, kaunista kuin mikä :-) Hiiriä haluaisin jos niitä vielä on.. Terv. Mia K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mia K!

   Sait kunnian olla blogini ensimmäinen kommentoija, kiitos kaunis!!! Uusia hiiriä on jo työn alla, joten onnistuu kyllä. Laittelen tänne vaikka infoa ja kuvaa, kun saan niitä valmiiksi.

   Poista