maanantai 16. joulukuuta 2013

Slouchy beany pipoa ja feikkisäärystintä

Minä kun en osaa enää oikein mennä mihinkään ilman kutimia tai virkkuita, otin koukun ja kerän lankaa mukaan, kun hyppäsin bussiin ja lähdin oikein isolle kirkolle kampaajalle. Linja-auto oli jo valmiiksi myöhässä 20 minuuttia ja toinen 20 minuuttia meni Mannerheimintien tietöissä ja ruuhkissa, joten hyödynsin ajan virkkaamalla pipoa, johon olin saanut inspiraation Pinterestissä, linkki kuvaan:
http://www.pinterest.com/pin/16466354861827092/ Ja koska lanka oli paksua ja käsiala harvaa, eihän tuohon kauaa mennyt. Kotiin päästyäni viimeistelin pipan, päätin langat ja lisäsin kylkeen pitsiä ja napin. Onko tuo pitsi sitten liikaa, en tiedä, mutta saahan sen pois jos oikein alkaa tympiä. Noh, ihan samanlainen pipasta ei tullut kuin Pinterestin vastaavasta, mutta sinnepäin kuitenkin!

Malli on vähän ¨talvikalpoinen.

Toisen hauskan jutun löysin myös Pinterestistä, nimittäin feikit säärystimet! Eipä täyty saappaanvarret liikaa :) Nämä näpersin jo viime viikolla, kun ajattelin niitä ensin myyjäisiin. Niistä tulikin niin kapoiset, että just ja just omiin pillikinttuihin sopivat. Pitää ottaa seuraavan kerran kunnon ympärysmitat, ettei tule hutia.

Tässä linkki inspiraatiokuvaan: http://www.pinterest.com/pin/419116309043097896/

Tässä oma versioni:

Säärystimet

Onpa muuten vaikea ottaa kuvaa itsestään, puhumatta säärestään! Ei siinä paljoa tähtäilty, käsivaralla vaan räpsin menemään ja valitsin lähimmäksi osuneet kuvat...

Tällaisia juttuja tänään! Vielä huomiseksi pitää ehtiä viimeistellä yksi virkkuukassi pukinkonttiin ja ehkä pari hiirulaista. Kohtahan se joulukin jo tulla jollottaa...

Ja kiitos Memmalle Hiushuone 1:een Ruusulankadulla, niin on hyvä tukka taas, että!

3 kommenttia:

 1. Moikka, minkä hintaiset noi ihanat säärystimet on?

  VastaaPoista
 2. Älyttömän hauska tuo säärystinidea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Harvemmin kokomittainen säärystin sopii saappaaseen, joten tässä kohtaa hämäys on sallittua :)

   Poista