torstai 2. tammikuuta 2014

Inspiraation lähteitä uuteen vuoteen!

Joulunpyhät tulivat ja menivät, pääasiassa sukuloiden, lepäillen ja puuhaillen. Meillä oli kunnia viettää ensimmäinen virallinen joulu meidän mökillämme, jota hartaudella on rakennettu. Oli ihana tunne kantaa kuusi sisään ja koristella mökki juhlakuntoon. Meillä oli myös kunnia saada esikoispoikamme yöpymään mökillä ensi kertaa. Tähän asti mökki on edustanut hänelle enemmän työleiriä kuin lomanviettopaikkaa, joten hän on

Joulun aikaan on hyvä myös inspiroitua uusiin tuuliin ja inspiraatiota onkin tullut roppakaupalla joululahjojen muodossa! Ensimmäinen on 360-sivuinen Handmade Designs, järeä tiiliskivi täynnä ideoita niin virkkaukseen, huovutukseen, lasikaiverrukseen ja paperimassan käsittelyyn. Itselleni hyödyllisintä tietoa lienevät nappien luova käyttö, erilaiset ompeleet sekä solmutekniikat.

Toinen kirjoista on aarteeni, joka löytyi Kirjatorilta jossain Eurajoen ja Juvan väliltä, välipäivien matkalla toiseen mummolaan. Kirja Pehmusta, verhoile ja kunnosta huonekalusi kertoo loistavasti verhoilusta, tekniikoista ja mahdollisuuksista. Sormet syyhyää jo nyt uuden projektin pariin.

Joululahjakirjat, suomeksi ja englanniksi.

Isäntä kävi kääntymässä Englannissa joulukuun alussa ja tuliaisina sain tuliaisista parhaat, eli englantilaisia lifestyle-aikakauslehtiä. Säästin niitä tarkoituksella joululukemiseksi, tosin niistä riittää lukemista pidemmäksikin aikaa. Useimmiten ostan itse täältäkin kaupoista löytyviä Country Homes & Interiors - ja Country Living -lehtiä ja säästän niitä otettavaksi uudelleen esille, kun inspiraatiopula ja kauneudenkaipuu iskee. Lehdet ovat todella laadukkaita, kuvat korkealaatuisia ja sisustustyyli minun makuuni, hyvin mökkiprojektiin ja maalaistytölle sopivia.

 Intohimoni, ulkolaiset, erityisesti
englantilaiset aikakauslehdet.

Ja mitä nyt on työn alla? Joululahjasukkien jälkeen on ollut hiljaisempaa, mutta tänään aloitin valesäärystimien kutomisen. Sain ostettua eilen uutta pitsiäkin, joten esteitä tekemiselle ei ole kuin oma viitseliäisyys. Alakerrassa odottaa myös nojatuoliprojekti, joka on ns. aloittamista vaille valmis. Mutta siitä lisää toisen kerran!

Valesäärystintä pukkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti