torstai 6. helmikuuta 2014

No nyt tulee pinkkiä settiä!

Onhan tässä tullut neulottua sukkia niin isoille kuin pienillekin tytöille ja juostua langan perässä. Ja nyt kun viimein löysin kesken loppuneen langan, käänsinkin katseen hetkeksi toisaalle ja iskin kynteni tähän ihanaan vaaleanpunaiseen lankaan.

Eihän sitä osaa edes sanoin kuvailla, miltä se polttelu alkaa tuntua, kun on vaan pakko tehdä langasta jotain. No, satuin sitten katsomaan Nelosen uuden ohjelman "Tervetuloa kotiin" ja Vanessa Kurrin päässä oli kertakaikkiaan niin ihana pipo! Juu, oikein kuulkaa menin Ruutu.fihin ja pysäyttelin ohjelmaa aina, kun piposta oli tarpeeksi hyvä lähikuva... Kuinka epätoivoinen sitä ihminen voikaan olla!


Lähikuvaa pipon kuviosta.

Vanessan pipossa oli leveä resori, joten aloitin eilen summan mutikassa leveän resorin neulomisen. Kuvioneule näytti enemmän haasteelliselta, joten kun lähdin viemään pikkukundeja treeneihin, varustauduin langoin, puikoin ja iPadein (mobiiliyhteys, of course), jotta voisin hyödyntää tunnin luppoajan etsimällä internetin laajasta kirjosta samantyyppisen kuvion ja ohjeen ja luonnollisesti vielä aloittaa kuvion neulomisen. Ja huom. Tämä kaikki tapahtui siis autossa, parkkipaikalla, sisävalojen loisteessa ja radion pauhatessa.

Eihän minulla ole kärsivällisyyttä juuri mihinkään ohjeisiin tai niiden loputtomaan hakemiseen, joten aika alkumetreillä eksyin DROPS Designin sivuille ja löysin helpon, mutta kivan kuvion yksiväriselle langalle.

http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=151&d_id=43&lang=fi

Kuin sattumalta resorin silmukkamääräkin oli sopiva kuviolle, joten sitäpä sitten veivaamaan. Ja veivattu on valmistumiseen saakka, joka oli hetki sitten. Dropsin sivuilla oli yllättävän paljon ilmaisia ohjeita, käykäähän asiasta kiinnostuneet kurkkaamassa.

Rouva Kurrinkin pipossa oli tupsu, joten sainpa hyvän syyn kokeilla Tallinnasta ostamaani tupsuntekolaitetta. Kyllä ne amerikkalaiset sitten osaa, tosin laite onkin näköjään valmistettu Kiinassa. Kaukana on ne ajat, kun moinen piti itse leikata pahvista...


Tupsukone!

Tässä siis valmis tuotos! Aika magee, vaikka itse sanonkin ;) Väri on niin herkullinen ja taitaa tuo tupsu tosiaan kruunata kokonaisuuden. Olisiko tämä sinun piposi?

Valmis pinkki pipo!

Nyt on luomisen tuska siis hetkeksi poissa, ja voin taas keskittyä olennaiseen. Lähinnä olennainen tässä kohtaa tarkoittaa rästitöitä, joita olen luvannut tehdä. Mutta mikäpäs tässä on tehdessä, aurinko paistaa ja lankaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti